Zwanger en afvallen door sporten

Een streng, caloriebeperkend dieet zorgt er alleen maar voor dat je de stress van de vele slapeloze nachten moeilijker aankunt. Dat voedsel wordt dan ook opgeslagen in de vorm van vet, waardoor dit op latere leeftijd kan leiden tot obesitas en de ziektebeelden die daarbij horen, zoals hart- en vaatziekten en ouderdomsdiabetes.

Afvallen tijdens mijn zwangerschap  is ook absoluut niet mijn bedoeling maar…… Ik merkte vanmorgen dus dat ik nog maar 73 kilo weeg, ook al heb ik de hele week flink gegeten voor mijn doen. Weg in de meivakantie?

De verklaring daarvoor is dat kinderen die in de baarmoeder minder goede voeding hebben gehad, hun stofwisseling aanpassen aan de ondervoeding. En blijf ook na je zwangerschap zo clean mogelijk eten!

zwanger en afvallen door sporten

Remarkable, the zwanger en afvallen door sporten have removed

Maak een account aan bij Ouders van Nu. Go to the top. En ik heb 2 hele gezonde 9-ponders op de wereld gezet! Ben jij zwanger, zo ja.. Dus niet het eerste het beste onderzoek! Ik merk dat als ik fruit eet mijn bloedsuikerspiegel ook heel erg omhoog schiet en dit zou ik dan dus ook niet meer kunnen eten.

Zwanger en afvallen door sporten
Rated 5/5 based on 44 review
gezond eten 5 kilo afvallen